Nö Class

 


De band van een telefoontje, een dm en een appje. Uit het niks binnen 24 uur naar de frontlinie van de rock'n roll. Lloyd werd in de zomer van 2021 na tien jaar trouwe dienst bedankt voor bewezen diensten bij Snaggletoöth. Na een dm om opheldering en een appje was de boodschap 'broer chillax, Chiel en ik zijn het duo Spic & Span dus zeg het maar - je hebt weer een band!' Aldus geschiedde en binnen 24 uur was Nö Class DS geboren.
Nog voor er überhaupt een bandvergadering gepland was stond het eerste optreden al op de kalender en de band maakt het waar. Hard, ruig en intens heeft Nö Class DS het aura van het zweet, bier, leer en ijzer van No sleep 'til Hammersmith met genoeg testosteron in de kloten voor Sacrifice en de uitstraling van een tank die met gemak de 200 km/h haalt - bang voor niemand!


Van Motörhead werd gezegd dat als ze naast je zouden komen wonen je gazon dood zou gaan, als Nö Class DS langskomt ovuleren alle vrouwen in een straal van 500 meter gelijktijdig.

"Don't sweat it - we'll get it back to you"

Lloyd 'Lemmy' Koolen
Hij ziet eruit als Lemmy, draagt de Rickenbacker met trots en klinkt als Lemmy. Dat voor een koorknaap uit Limburg die tevens een geziene gast is op re-enactments en andere verkleedpartijen. Begonnen als gitarist in Raging Skull en later gedurende 10 jaar het gezicht van Snaggletoöth, nu herboren in het spotlicht van Nö Class DS.

Jean-Pierre 'Snowball' Krijns
Volgens de legende keek hij naar de foto van Fast Eddie Clarke op de hoes van Overkill en dacht dat Eddie vast minder huiswerk en meer vriendinnen had dus gitaar moest het worden. Evenzeer gerenommeerd om zijn ruige stijl met dito geluid als berucht om zijn capriolen, schandalen en incidenten. Daarom thuis als een vis in de wodka op het podium bij Nö Class DS.

Michiel van den Boer
De Benjamin van de band en toch de meest ervarene met een staat van dienst van enkele decennia 200 shows per jaar met Tilt, George Baker en een keur aan Nederlandse artiesten. Levenslied? Metal? Een tour invallen bij Vengeance als gitarist? Geen enkel probleem zo lang er maar chocomel is! Geïnspireerd door Simon Philips de atoomklok van Nö Class DS.

 

 

Technical rider

Bookings

Joey Bruers
joey@jbmevents.com
+31 (0)622400273

 

 JBM Events
Weverstraat 24, 5046 TK Tilburg, The Netherlands
info@jbmevents.com

© JBM Events Holding BV